Λίστα προϊόντων κατά μάρκα BOSTEELS

H ζυθοποιία Bosteels ανήκει στην ομώνυμη οικογένεια για περισσότερα από 200 χρόνια και μέχρι σήμερα βασίζεται στη δεξιοτεχνία επτά γενεών.

Το 1791, ο Jean-Baptist Bosteels ίδρυσε το ζυθοποιείο και ακολούθησαν γενιές που το ανέλαβαν με ζήλο και δεν σταμάτησαν ποτέ να παρασκευάζουν μπύρα, ακόμη και κατά τη διάρκεια των παγκοσμίων πολέμων. Εκείνη την εποχή, η ζυθοποιία έπαιζε τόσο σημαντικό ρόλο στην πόλη, η οικογένεια Bosteels ήταν τόσο ισχυροί άνθρωποι που δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι 3 στις 7 γενιές ήταν Δήμαρχοι της πόλης.

Τη δεκαετία του 1930, ο Antoine Bosteels, 5η γενιά, συνέχισε τη δυναστεία της ζυθοποιίας και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επέκταση των πωλήσεων των Bosteels Pils σε άλλες περιοχές όπως η Γάνδη, η Αμβέρσα και οι Βρυξέλλες. Ο γιος του Ivo Bosteels τίμησε την εμβληματική μπύρα του Pauwel Kwak επαναφέροντάς την στην αγορά το 1980.

Αυτή είναι η αρχή των δυνατών ετικετών μπύρας για τη Ζυθοποιία Bosteels.
Το 1990, ο γιος του Ivo, Antoine Bosteels, η 7η γενιά, κατάλαβε τις δυνατότητες των δυνατών μπύρας και ιδιαίτερα την τάση για τις ξανθές.
Οδηγημένος από το πάθος της τέχνης της ζυθοποιίας και με γνώμονα τη δημιουργικότητά του, ο Antoine βρίσκεται πίσω από την Tripel Karmeliet και της DeuS Brut des Flandres.

Product added to compare.