Το Beer24 είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με έδρα στην οδό Βεροίας 5, Άνω Λαδάδικα στη Θεσσαλονίκη και ανήκει στην VERTIGO STUDIOS που δραστηριοποιείται από το 2000 στο χώρο του διαδικτύου και του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η εταιρία μας είναι καταχωρημένη στο Μητρώο Προμηθευτών που συνάπτουν συμβάσεις από απόσταση, του Υπουργείου Ανάπτυξης κι Ανταγωνιστικότητας, και ο αριθμός μητρώου είναι: 1744/13

Προσφέρει επώνυμα και ποιοτικά προϊόντα σε τιμές ιδιαίτερα ελκυστικές σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και καταστήματα εστίασης.

Είμαστε ανοικτοί σε προτάσεις και συνεργασίες. Καλέστε μας στο 2312 200024 από τις 11:00 έως τις 20:00  ΔΕΥ-ΠΑΡ.

Ως επέκταση της δραστηριότητάς μας το 2018 ανοίξαμε την μπυραρία VALITSA στην περιοχή Φραγκομαχαλά (Άνω Λαδάδικα) της Θεσσαλονίκης όπου σερβίρουμε περί των 250 διαφορετικών ετικετών Ελληνικής και ξένης μπύρας.

Στο VALITSA μπορεί κάποιος εκτός του να διασκεδάσει με την παρέα του, να παραλάβει την παραγγελία που έκανε στο Beer24 ή το Coffee24 καθώς και να πάρει μπύρα στο χέρι (take away) για τη βόλτα του σε ειδικές τιμές όπως αυτές εμφανίζονται στο menu του VALITSA (https://www.valitsa.pub/v/menu)

Product added to compare.