Λυκίσκος: Ολόκληρος λυκίσκος του Σλοβένικου Styrian Golding & και του Γερμανικού Tettnanger
Ζύμες: Αφροζύμωτες μαγιές, Πρώτη ζύμωση σε θερμοκρασία 16 – 18ο C, επαναζύμωση σε δεξαμενή και ωρίμανση 5 εβδομάδων σε χαμηλές θερμοκρασίες
Μέλι: Ελληνικό μέλι ανθέων
Αλκοόλη: 6,5% vol
Βαθμοί Πικράδας: 27 IBU
Φρέσκια, μη παστεριωμένη μπύρα διπλής ζύμωσης με χρήση μελιού ανθέων
Φρέσκια, μη παστεριωμένη, φιλτραρισμένη μπύρα
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 10-12ο C
Χρυσαφένιο χρώμα και κρεμώδη αφρό
Χαρακτηρίζεται από εντυπωσιακά αρώματα πορτοκαλιού, ροδάκινου και εξωτικών φρούτων
Ελαφρώς γλυκιά και λιπαρή γεύση, όπου κυριαρχούν τα aρώματα λεμονανθών και ροδάκινου, ενώ η διακριτική πικράδα αναδεικνύει την έντονα αρωματική επίγευση
Χρησιμοποιούμε cookie στην τοποθεσία μας στο Web για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή όλων», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookie.