Η Bernard Dark είνα μία σπέσιαλ μαύρη μπίρα που παράγεται από πέντε διαφορετικούς τύπους βύνης με εντυπωσιακά γεμάτη γεύση και ελαφριά πικράδα. Η μπύρα έχει ένα πλούσιο αφρό και χαρακτηριστικό σώμα που δημιουργήθηκε από τη σταδιακή ωρίμανση της διαδικασίας ζύμωσης μέσα στη φιάλη. Η ιδιαίτερη γεύση της την καθιστά μοναδική στο είδος της. Νικήτρια του Χρυσού Βραβείου PIVEX και η πιο επιτυχημένη μπίρα στην ιστορία του ζυθοποιείου.
Σκούρο καστανόμαυρο χρώμα ξύλου teak . Ισορροπία αρωμάτων μαύρης σοκολάτας,καβουρδισμένων ξηρών καρπών και βρεγμένης γης. Αρχικά στρογγυλή και βελούδινη, στην συνέχεια με μέτριο προς γεμάτο σώμα με γεύση καβουρδισμένου espresso, κακάο και ξηρών καρπών. Στο τελείωμα αφήνει μία στρογγυλή σχεδόν ξεθωριασμένη και παρατεταμένη γήινη αίσθηση. Ευχάριστα ισορροπημένη, με αρμονία και κομψότητα και μία εξαιρετική απαλότητα στο στόμα.
Οι Dark lager μπύρες ταιριάζουν εκπληκτικά με πιάτα που περιέχουν σάλτσες όπως κρέας στιφάδο ή ραγού, γκούλας και γεύματα αρωματισμένα με κάρυ επειδή ισορροπούν την πυκνή και βαριά γεύση τους.Επίσης ταιριάζουν εκπληκτικά με barbeque, μοσχάρι και καπνιστά λουκάνικα..

04 06 2022

Χαρακτηριστικά

Προέλευση
ΤΣΕΧΙΑ
Χρώμα
Μαύρη
Συσκευασία
Φιάλη
Περιεκτικότητα σε αλκοόλ
5.1%
Product added to compare.