Cart
Custom content
<p>This is custom content</p>

Φιλτράρισμα κατά

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Περιεκτικότητα σε αλκοόλ

Περιεκτικότητα σε αλκοόλ

IBU

IBU

Αρώματα Γεύσεις

Αρώματα Γεύσεις

Μάρκα

Μάρκα

Τιμή

Τιμή

  • 0,00 € - 39,00 €

Προέλευση

Προέλευση

Συσκευασία

Συσκευασία

Υποκατηγορίες

  • LAGER

    Οι μπύρες αυτής της κατηγορίας είναι οι ευρύτερα διαδεδομένες και καταναλώνονται περισσότερο. Παρασκευάζονται με χρήση του ζυμομύκητα Saccharomyces carlsbergensis. Η μαγιά τους, κατά τη ζύμωση, υφίσταται καθίζηση στο βυθό του μούστου για αυτό και αποκαλούνται στα ελληνικά βυθοζύμωτες ή μπύρες βυθοζύμης. Οι μπύρες Lager υφίστανται ζύμωση σε χαμηλότερες θερμοκρασίες, συνήθως 6-12 °C ενώ η διαδικασία της μεταζύμωσης διαρκεί μερικούς μήνες. Για το λόγο αυτό, η τελικά παραγόμενη μπύρα φυλάσσεται σε αποθήκες, γεγονός που οδήγησε και στον όρο -lager που σταγερμανικά σημαίνει -αποθήκη. Στις βυθοζύμωτες μπύρες ανήκει και το είδος Pils, διαφέρει όμως από τις Lager ως προς την περιεκτικότητα σε λυκίσκο.

  • PILS

    Οι πιο ξανθές μπίρες χαμηλής ζύμωσης με πικρή γεύση.

  • WEISS

    Μπίρες με έντονη την παρουσία του σιταριού στη σύστασή τους (40-70%). Έχουν θολό χρώμα, φρουτώδες άρωμα και ελάχιστα πικρή γεύση.

  • -- BLONDE ALE --

    Το είδος αυτό αναφέρεται στη μπύρα που παράγεται με χρήση του ζυμομύκητα Saccharomyces cerevisiae. Στα ελληνικά αποκαλείται και αφροζύμωτη μπύρα ή μπύρα αφροζύμης, διότι η συγκεκριμένη μαγιά, κατά τη διάρκεια της ζύμωσης ανέρχεται στην επιφάνεια του μούστου. Αυτό το είδος μπύρας, υφίσταται ζύμωση σε σχετικά υψηλές θερμοκρασίες 15-23 °C ενώ η μεταζύμωση διαρκεί συνήθως μικρό χρονικό διάστημα. Υποκατηγορία των αφροζύμωτων αποτελούν και οι σταρένιες ή λευκές μπύρες

  • PALE ALE
  • -- I.P.A. --
  • -- ΒΕΛΓΙΟΥ --

    Μοναστηριακές μπίρες ή trappist, με ονομασία προέλευσης, αφού τον όρο trappist μπορούν να τον χρησιμοποιή­σουν μόνο έξι μοναστήρια στον κόσμο. Σύμφωνα με την παράδοση, αρωματίζονται με διάφορα μπαχαρικά, όπως κόλιαντρο, κύμινο, πιπερόριζα κλπ.

  • RADLER

Ενεργά φίλτρα

GRIMBERGEN Double 0.33lt

3,80 € 3,50 € -8%
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο σε 1-2 εργ. ημέρες

Σκούρο κόκκινο χρώμα, άρωμα φρούτων και μαγιάς, αφρός πλούσιος και καλής διάρκειας, γεύση φρουτώδης με νότες καραμέλας και σοκολάτας και γλυκόξινη επίγευση.

Χρησιμοποιούμε cookie στην τοποθεσία μας στο Web για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή όλων», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookie.