Συνεργασία ΣΤΑΛΑ με ZOINOS WINERY

Συνεργασία ΣΤΑΛΑ με ZOINOS WINERY

H Zoinos Winery αποφάσισε να συνεργαστεί με τη «Ζυθοποιία Ηπείρου», γνωστή κυρίως από τη μπύρα της «Στάλα», αναγνωρίζοντας το μεράκι, την όρεξη και τη δυναμική του εγχειρήματος των ανθρώπων της τοπικής ζυθοποιίας. «Από δω και πέρα θα πορευόμαστε μαζί με τη “Ζυθοποιία Ηπείρου”.

Στόχος δεν είναι να μοιράσουμε αυτό που υπάρχει, αλλά να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη για τα δύο μέρη, με συνέργειες και αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων, που παρουσιάζονται στο νέο οικονομικό περιβάλλον», τόνισε ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Οινοποιίας Ηπείρου ΖΟΙΝΟΣ ΑΕ Βαγγέλης Αργύρης, κάνοντας γνωστό πως δημιουργείται μια νέα εταιρεία, στην οποία «Ζυθοποιία Ηπείρου» και Zoinos Winery συμμετέχουν με 50%.

Στις σκέψεις είναι και η δημιουργία νέων εγκαταστάσεων, καθώς θα προκύψει ανάγκη αύξησης της παραγωγής. Το πιο πιθανό είναι να επιλεγεί η δημιουργία μιας νέας παραγωγικής μονάδας στη Βιομηχανική Περιοχή, όπως ανέφερε ο κ. Αργύρης.

Για μια σημαντική μέρα για τη «Ζυθοποιία Ηπείρου» έκανε λόγο ο εκπρόσωπός της Θανάσης Δόσης, εκφράζοντας τη χαρά του για τη συνεργασία με μια καταξιωμένη εταιρεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. «Έξι χρόνια μετά το λανσάρισμα στην αγορά της πρώτης μας μπύρας, μας δίνεται τώρα η ευκαιρία, μέσα από τη συμπόρευσή μας με τη Zoinos, να δημιουργήσουμε μια νέα εταιρεία, που θα δημιουργήσει και νέες θέσεις εργασίας και θα αναδείξει τον τόπο και τα τοπικά προϊόντα», ανέφερε αρχικά ο κ. Δόσης και πρόσθεσε πως απώτερος στόχος είναι κάποια στιγμή να χρησιμοποιηθούν και τοπικές πρώτες ύλες. Άλλωστε, παλαιότερα υπήρχαν καλλιέργειες λυκίσκου στην περιοχή του Κατσικά.

«Ευελπιστούμε κάποια στιγμή να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο», ανέφερε χαρακτηριστικά. Τα σχέδια ανάπτυξης της Zoinos Winery, όμως, δε σταματούν με την είσοδό της στην αγορά της ζυθοποιίας, αλλά φτάνουν και στην ποτοποιία, όπως αποκάλυψε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Θανάσης Κατσανάκης. «Στο portfolio μας έχουμε κρασιά, αποστάγματα, πλέον και μπύρα. Μας απομένει μόνο η ποτοποιία κι αυτό θα έρθει σύντομα», τόνισε.

ΠΗΓΗ: AGON.GR

All comments

Product added to compare.