Κατάλογος προϊόντων κατά προέλευση ΤΣΕΧΙΑ

BAKALAR MEDOVY (με Μέλι) 0.50lt

Τιμή 2,70 €
Availability: 3 In Stock

Πρόκειται για μία μπύρα με χλωμό χρυσό χρώμα το οποίο οφείλεται στην προσθήκη μελιού κατά 12% στη συνταγή της. Γεύση ελαφριά και μαλακή με νότες μελιού, ξηρών καρπών και ψωμιού. Έχει λουλουδάτο άρωμα και πλούσια υφή.

BERNARD JANTAROVY 0,5lt
  • Με έκπτωση!

BERNARD AMBER JANTAROVY 0.5lt

Τιμή 3,10 €
Availability: Out of stock

Είναι μια μοναδική σκουρο-κόκκινη lager που παράγεται από μια πρωτότυπη συνταγή της οικογένειας της ζυθοποιίας Bernard. Ελαφριά καραμέλα χαρίζει σε αυτή τη μπύρα μία ισορροπημένη πικρή γεύση.

CHODOVAR CERNE 0,50LT

Τιμή 3,00 €
Availability: Out of stock

Το άρωμα της είναι από γλυκιά, σκούρα καραμελωμένη βύνη με ελαφριές νότες λυκίσκου. Η γεύση της είναι γλυκιά και ζαχαρένια με έντονη την παρουσία της βύνης.

CHODOVAR SPECIAL 13% 0.50LT

Τιμή 3,10 €
Availability: Out of stock

Μια μπύρα με χρώμα χρυσό βαθύ, σχεδόν κεχριμπαρένιο με μια βαθιά πορτοκαλί λάμψη. Ο αφρός της είναι μεσαίου μεγέθους με υπόλευκο χρώμα και κρατάει μέχρι το τέλος. Έχει γλυκιά γεύση βύνης, καραμέλας και ψωμιού σίκαλης με ένα στεγνό τέλος. Το άρωμα της έχει νότες από καβουρδισμένη βύνη και καραμέλα.

GAMBRINUS PREMIUM 0.50lt

Τιμή 2,59 €
Availability: Out of stock

Είναι μία μπύρα που διακρίνεται από το πλούσιο χρώμα και τον άφθονο αφρό της. Το σημαντικό χαρακτηριστικό γνώρισμα της είναι η δυνατή γεύση με μία λεπτή πικρία.

  • Κατηγορία:Lager
  • Γεύση:Βυνώδης με φρουτώδες τελείωμα
  • Χρώμα:Χρυσαφένιο
  • Αλκοόλ:5%

PORTER KIRSCH (ΚΕΡΑΣΙ) 0.50LT

Τιμή 3,00 €
Availability: Out of stock

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μπύρα με εκχύλισμα κερασιών. Το άρωμα κερασιού είναι πολύ ισχυρό και ευχάριστο, με διακριτό ίχνος από αμύγδαλα και στο βάθος λίγη καραμέλα. Η γεύση είναι ελαφρώς πικρή αλλά δένει πολύ καλά με το άρωμα και την γεύση των κερασιών.

Product added to compare.