• Νέο

KROMBACHER PILS 0.66lt

  • PILS
  • 4.8% alc
2,80 €
με ΦΠΑ
Άμεσα διαθέσιμο
 

Ασφαλείς συναλλαγές. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή Paypal

 

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με μεταφορική εταιρία

 

Ειδική πολιτική για επιχειρήσεις Horeca

H Krombacher είναι η μοναδική μπύρα στον κόσμο με παρουσία σε πέντε ηπείρους που τηρεί ακόμη ένα ιερό και μοναδικό κριτήριο: την αειφόρο παραγωγή σε συνδυασμό με τον παραδοσιακό τρόπο ζύμωσης μόνο δύο πολτών σύμφωνα με τον Γερμανικό νόμο αγνότητας του 1516, γνωστόν ως τον νόμο “Reinheitsgebot”, σε ένα και μοναδικό σημείο στον κόσμο, στο Ζυθοποιείο Krombacher στο Siegerland, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά το μοναδικό νερό πηγής χαμηλό σε βαρέα μέταλλα χωρίς ίχνος μεταλλικής χροιάς.

Πρόκειται για ένα απόλυτα φυσικό προϊόν χωρίς χημικά ή συντηρητικά και χωρίς πρόσθετη μαγιά, αφού το στέλεχος μαγιάς προκύπτει από διαδοχικές φυσικές ζυμώσεις σε διαφορετικές θερμοκρασίες διάρκειας 50-60 ημέρες.

To μοναδικό προϊόν που έχει extra μαγιά της οποίας όμως το αρχικό στέλεχος προκύπτει από την αρχική ζύμωση είναι η Weizen.

Οι καταπληκτικές μπύρες της Krombacher παράγονται σε ένα από τα πλέον σύγχρονα εργοστάσια της Ευρώπης και αποτελούν τον παγκόσμιο πρεσβευτή της γερμανικής κωμόπολης Krombach, κάνοντάς την διάσημη σε όλη την υφήλιο.

Σημαία της εταιρίας είναι η αξεπέραστη μπύρα Krombacher Pils, η αποκαλούμενη ως το Μαργαριτάρι της Φύσης και που αποτελεί μια από τις καλύτερες μπύρες της εποχής μας! Μία μπύρα ανώτερης ποιότητας η οποία, χάρη στο ξεχωριστό άρωμά της και τα εξαιρετικά υλικά από τα οποία παράγεται (δίστιχο καλοκαιρινό κριθάρι, αρωματικός λυκίσκος Hallertau και φρέσκια μαγιά μπύρας, καλλιεργημένη από την ίδια την Krombacher) αποτελεί τη μάρκα με τις υψηλότερες πωλήσεις μέσα στην Γερμανία. Η παρασκευή της ακολουθεί αυστηρά τον Γερμανικό Νόμο Αγνότητας του 1516 και η συνταγή της αποτελεί, εδώ και πολλά-πολλά χρόνια, ένα επτασφράγιστο μυστικό.

Ιστορία

Όλα ξεκίνησαν το 1722 όταν ο Fresenius,  ένας επιθεωρητής ορυχείων, ξεκίνησε την αναζήτηση πολύτιμων μετάλλων στους πρόποδες του βουνού Rothaar. Σε αυτήν την δασική περιοχή με την πυκνή βλάστηση (που, μέχρι τότε, ήταν διάσημη για τις πηγές της) ανακάλυψε κάτι που είχε πολύ μεγαλύτερη αξία από τα ορυκτά που αναζητούσε: το μοναδικής ποιότητας νερό που ανέβλυζε από την πηγή του χωριού Krombach! Το ίδιο εκείνο νερό που, στη συνέχεια, θα αποτελούσε την βάση για την τεράστια επιτυχία των προϊόντων της ζυθοποιίας Krombacher. Και είναι γεγονός ότι η μοναδική γεύση της Krombacher Pils βασίζεται, πάνω από όλα, στο φρέσκο, καθαρό -και απαλλαγμένο από μεταλλικά στοιχεία- νερό στο οποίο βασίζεται η συνταγή της, με αποτέλεσμα να απουσιάζει παντελώς, από τη γεύση της, κάθε “μεταλλική” χροιά.

17 11 2021

Χαρακτηριστικά

Προέλευση
ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Χρώμα
Ξανθιά
Συσκευασία
Μπουκάλι
Περιεκτικότητα σε αλκοόλ
4.8%