• Μειωμένη τιμή

Η οικογενειακή επιχείρηση Gebr. Maisel’s Brauerei ιδρύθηκε το 1887 από τους Hans και Eberhardt Maisel. Κατασκεύασαν ένα σύγχρονο ζυθοποιείο στις πύλες του Bayreuth και έτσι έθεσαν τα θεμέλια για την πολύ επιτυχημένη εταιρεία.

Το 1955, o Fritz Maisel μαζί με τους γιους του Χανς και Όσκαρ, έλαβε μια μεγάλη απόφαση: την εισαγωγή μιας μπύρας σιταριού, η οποία αρχικά λειτουργούσε υπό την ευοίωνο ονομασία «σιτάρι σαμπάνιας». Στην πραγματικότητα, η Weisse του Maisel έχει γίνει από τότε δημοφιλής μπύρα σιταριού στη Γερμανία και η περιφερειακή ζυθοποιία Gebrüder Maisel έχει γίνει αναγνωρισμένη ζυθοποιία ειδικότητας, των οποίων οι μπύρες αποτιμώνται και πέρα ​​από τα σύνορα της Γερμανίας.

Εν τω μεταξύ, η τέταρτη γενιά, ο Jeff Maisel, ανέλαβε τη μοίρα της ζυθοποιίας, την οποία διαχειρίζεται εξ ολοκλήρου στο πνεύμα των προγόνων του: η αγάπη για το προϊόν και το υψηλότερο επίπεδο δεξιοτεχνίας συντελούν στην άριστη ποιότητα της μπύρας .

Maisel’s Weiss παράγεται με το Νόμο της Βαυαρίας για την Καθαρότητα της μπύρας, τον γνωστό Purity Law. Μόνο τα καλύτερα συστατικά επιλέγονται για την Weisse του Maisel : καθαρό νερό πηγής Fichtelgebirge, λυκίσκος Hallertau, βύνη βρασμού και – ιδιαίτερα σημαντικό για τη μπύρα σιταριού – τη μοναδική ζύμη από τη δική τους καλλιέργεια ζύμης.

Το ζυθοποιείο Gebrüder Maisel χρησιμοποιεί μια ειδική διαδικασία ωρίμανσης: μετά την εμφιάλωση προστίθεται ένα επιπλέον μέρος φρέσκιας ζύμης στο μπουκάλι. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο η Weisse του Maisel αναπτύσσει τη μοναδική της γεύση!

MAISELS
10 04 2022

Χαρακτηριστικά

Χρώμα
ξανθιά θολή
Συσκευασία
Φιάλη
Περιεκτικότητα σε αλκοόλ
0%
Product added to compare.