- DOUBLE DDH IPA
- 7.5%alc
ΞΑΝΘΙΕΣ
Υποκατηγορίες
-
LAGER
Οι μπύρες αυτής της κατηγορίας είναι οι ευρύτερα διαδεδομένες και καταναλώνονται περισσότερο. Παρασκευάζονται με χρήση του ζυμομύκητα Saccharomyces carlsbergensis. Η μαγιά τους, κατά τη ζύμωση, υφίσταται καθίζηση στο βυθό του μούστου για αυτό και αποκαλούνται στα ελληνικά βυθοζύμωτες ή μπύρες βυθοζύμης. Οι μπύρες Lager υφίστανται ζύμωση σε χαμηλότερες θερμοκρασίες, συνήθως 6-12 °C ενώ η διαδικασία της μεταζύμωσης διαρκεί μερικούς μήνες. Για το λόγο αυτό, η τελικά παραγόμενη μπύρα φυλάσσεται σε αποθήκες, γεγονός που οδήγησε και στον όρο -lager που σταγερμανικά σημαίνει -αποθήκη. Στις βυθοζύμωτες μπύρες ανήκει και το είδος Pils, διαφέρει όμως από τις Lager ως προς την περιεκτικότητα σε λυκίσκο.
-
PILS
Οι πιο ξανθές μπίρες χαμηλής ζύμωσης με πικρή γεύση.
-
WEISS
Μπίρες με έντονη την παρουσία του σιταριού στη σύστασή τους (40-70%). Έχουν θολό χρώμα, φρουτώδες άρωμα και ελάχιστα πικρή γεύση.
-
-- BLONDE ALE --
Το είδος αυτό αναφέρεται στη μπύρα που παράγεται με χρήση του ζυμομύκητα Saccharomyces cerevisiae. Στα ελληνικά αποκαλείται και αφροζύμωτη μπύρα ή μπύρα αφροζύμης, διότι η συγκεκριμένη μαγιά, κατά τη διάρκεια της ζύμωσης ανέρχεται στην επιφάνεια του μούστου. Αυτό το είδος μπύρας, υφίσταται ζύμωση σε σχετικά υψηλές θερμοκρασίες 15-23 °C ενώ η μεταζύμωση διαρκεί συνήθως μικρό χρονικό διάστημα. Υποκατηγορία των αφροζύμωτων αποτελούν και οι σταρένιες ή λευκές μπύρες
-
PALE ALE
-
-- I.P.A. --
-
-- ΒΕΛΓΙΟΥ --
Μοναστηριακές μπίρες ή trappist, με ονομασία προέλευσης, αφού τον όρο trappist μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν μόνο έξι μοναστήρια στον κόσμο. Σύμφωνα με την παράδοση, αρωματίζονται με διάφορα μπαχαρικά, όπως κόλιαντρο, κύμινο, πιπερόριζα κλπ.
-
RADLER
Υπάρχουν 431 προϊόντα.
- WEST COAST PILSNER6
- 5.0%alc
- Delicious Weiss
- 5.0%alc
- Lager
- 5.0%alc
- PILS
- 5.0%ALC
- 5.0% alc
- Παράγεται στην Πάρο
- Φρέσκια Lager
- 5.2% alc
- Παράγεται στην Πάρο
- Ανοιχτόχρωμη ξανθιά μπύρα με πλούσιο αφρό και αρώματα από το Παριανό κριθάρι που μεστώνει κάτω από τον ήλιο του Αιγαίου
- PALE ALE
- 5.6%alc
- WEST COAST 6IPA
- 6.08%alc
Σκούρα καστανή 8 %
- NEW ENGLAND IPA
- 6.8%alc
- ALE
- 5.5%alc
- 40 IBU
- HAZY IPA
- 7.0%alc
- SOUR IPA
- 6.5%alc
- PALE ALE
- 5%alc
- 35 IBU
- BELGIAN WIT
- 5%alc
- NEW ENGLAND IPA
- 6.0%alc
- LAGER
- 5% ALC
- Συνεργασία με STRANGE BREW
- ALL DAY IPA
- 5.2%alc
- DRY HOPPED SESSION IPA
- 4.5%ALC
- ENGLISH STYLE BARLEY WINE
- 9.9%ALC
- IMPERIAL IPA
- 8.6%ALC
- Παρασκευάζεται στη Septem για τη Thessbeera
- NEIPA
- 5.9%ALC
- Παρασκευάζεται στη Septem για τη Thessbeera
- PILS
- 5.0%ALC
- Παρασκευάζεται στη LOLA για τη Thessbeera
- PILS
- 5.0%ALC
- Παρασκευάζεται στη LOLA για τη Thessbeera
- DRY LAGER
- 5% alc
ξανθό 5,2% alc
- ξανθό θολό 5,4% alc
-
ΑΡΩΜΑ: Μαγιάς με νότες γαρυφάλλου
-
ΓΕΥΣΗ: Γλυκιά, φρέσκια, φρουτώδης, με επαναζύμωση στη φιάλη
- WEISS
- 5.1%alc
- KELLER LAGER
- 4.9%alc
- LAGER
- 4.9%alc
- WEISS
- 5.8%alc
- GOLDEN ALE
- 5.5%ALC
Πρόκειται για μία μπύρα με χλωμό χρυσό χρώμα το οποίο οφείλεται στην προσθήκη μελιού κατά 12% στη συνταγή της. Γεύση ελαφριά και μαλακή με νότες μελιού, ξηρών καρπών και ψωμιού. Έχει λουλουδάτο άρωμα και πλούσια υφή.
- BELGIAN ALE
- 8.2%ALC
- Ξανθιά Lager
- Χωρίς Γλουτένη
- 4,9%alc