• Νέο

Η «Blanche de Bruges/Brugs Tarwebier» είναι μια από τις πιο αυθεντικές, οικογενειακές σταρένιες μπύρες στην αγορά. Αντικατοπτρίζει 5 γενιές δεξιοτεχνίας στην οικογένεια Vanneste για την παρασκευή της τυπικής μπύρας Wit.

Στις αρχές του 2019, ο Xavier Vanneste, Διευθύνων Σύμβουλος της ζυθοποιίας «De Halve Maan» κατέληξε σε συμφωνία με την Alken-Maes (Heineken) για να επαναφέρει την παραγωγή του «Brugs» στις ρίζες του και να το παρασκευάσει σύμφωνα με την αρχική του συνταγή στο κέντρο της πόλης της Μπριζ με την αρχική του ονομασία, «Blanche de Bruges/Brugs Tarwebier».

Η μπύρα υφίσταται δευτερογενή ζύμωση στο μπουκάλι που της δίνει μια γεμάτη και στρογγυλεμένη γεύση. Αυτό σημαίνει επίσης ότι η μπύρα περιέχει φρέσκια, ζωντανή μαγιά και η γεύση αλλάζει στο μπουκάλι. Η μαγιά δίνει επίσης στην μπύρα το χαρακτηριστικό της θολό χρώμα. 

Η οικογένεια Vanneste χρησιμοποιούσε ωμό, μη βυνοποιημένο σιτάρι για τη σταρένια μπύρα της. Αυτό δίνει στην μπύρα έναν ιδιαίτερα αναζωογονητικό χαρακτήρα και την ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες σταρένιες μπύρες της αγοράς.

Τέλος, η μπύρα παρασκευάζεται για άλλη μια φορά με 100% βελγικό λυκίσκο από την περιοχή «Westhoek» όπως παλιά, δηλαδή με τον λυκίσκο Magnum. Αυτός ο λυκίσκος δίνει στη μπύρα μια λεπτή πικράδα και πικάντικη γεύση.

Χαρακτηριστικά

Αρώματα Γεύσεις
Πικάντικη
Προέλευση
ΒΕΛΓΙΟ
Χρώμα
Ξανθιά θολή
Συσκευασία
Φιάλη
Περιεκτικότητα σε αλκοόλ
5.0%
IBU
15

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Product added to compare.