- -5%
- Μη διαθέσιμο

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή Paypal
Με courier ή μεταφορική εταιρία
Ειδικές τιμές για επιχειρήσεις HORECA
Κάθε χρόνο η PINTA διοργανώνει ένα party καλώντας διάφορα ζυθοποιεία και στα πλαίσια αυτής της συνάντησης βράζεται και μια συνεργατική μπύρα. Φέτος, μαζί με τους LUBROW, MONSTERS, RECRAFT, TANKBUSTERS και ZIEMIA OBIECANA, έχουν βράσει μια hoppy μπύρα που είναι ελαφριά και με χαμηλό γλυκαιμικό δέκτη για εσάς τους carb watchers! Λυκίσκοι Citra και Sabro
Φρέσκια διαυγής lager χωρίς επεξεργασίες φιλτραρίσματος και παστερίωσης διατηρώντας την πλούσια γεύση, το γεμάτο σώμα και όλα της τα αρώματα όπως την στιγμή που εμφιαλώθηκε.
Από την Πρέβεζα
Χρησιμοποιούμε cookie στην τοποθεσία μας στο Web για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή όλων», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookie.